Termeni și condiții

Ultima actualizare: 10.11.2023

Bine ați venit la Montessori Events SRL!

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru web și serviciile noastre. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor termeni și condiții și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Utilizarea Site-ului

Sunteți de acord să utilizați site-ul nostru în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și într-un mod care nu încalcă drepturile altor persoane sau entități.

Nu aveți voie să utilizați tehnici de colectare a datelor, cum ar fi scrisori în lanț, spam sau orice alt mijloc de colectare a informațiilor în legătură cu utilizatorii site-ului nostru.

2. Conținutul Site-ului

Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului nostru aparțin Montessori Events SRL sau partenerilor noștri și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră scrisă.

Nu sunteți autorizat să modificați, să distribuiți sau să republicați conținutul site-ului nostru fără acordul nostru scris prealabil.

3. Informații Personale

Pentru a utiliza anumite funcții ale site-ului nostru, este posibil să vă solicităm să furnizați anumite informații personale. Politica noastră privind confidențialitatea descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm aceste informații.

4. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări ale acestor Termeni și Condiții vor fi publicate pe acest site și vor intra în vigoare imediat odată cu publicarea lor.

5. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email:  office@bloomingevents.ro sau la numărul de telefon: 0723 513 025.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Cu considerație,

Echipa Montessori Events SRL

Scroll to Top