Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 09/11/2023

Bine ați venit la Montessori Events SRL!

La Montessori Events SRL, ne preocupăm de confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale în legătură cu serviciile noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la practicile noastre privind informațiile personale și modul în care le gestionăm.

1. Informațiile colectate

Colectăm informații personale despre dvs. atunci când ne contactați pentru a organiza evenimente pentru copii. Aceste informații pot include:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de email
  • Numărul de telefon
  • Alte informații relevante pentru organizarea evenimentului

2. Cum folosim informațiile

Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate în scopul organizării și desfășurării evenimentelor pentru copii solicitate de dvs. Ne angajăm să nu comercializăm, să nu închiriem și să nu cedăm informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

3. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale. Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat sau alterării.

4. Drepturile dvs. privind informațiile personale

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

5. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la practicile noastre privind informațiile personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@bloomingevents.ro sau la numărul de telefon: 0723 513 025.

Prin continuarea utilizării serviciilor noastre, sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate.

Mulțumim pentru încrederea acordată!

Cu considerație,

Echipa Montessori Events SRL

Scroll to Top